Servis

M.T.F. servis orijentira se stalnom rastu kvalitete kroz pružanje cjelovitih rješenja na području medicinske i stomatološke opreme. Za postizanje ciljeva važno je osigurati ljudske resurse, sredstva za rad, infrastrukturu, dostupnost informacija te dokumentirati odvijanje svih procesa,

Stoga M.T.F. servis zapošljava pet stručnih servisera osposobljenih i educiranih za instalaciju i servis svih proizvoda iz prodajnog programa tvrtke M.T.F. d.o.o.. Samo manji dio usluga ugovoren je putem vanjskog servisa.

M.T.F. servis sudjeluje u sagledavanju potreba i savjetovanju kupaca, pronalaženju optimalnih tehničkih rješenja, ponuda, dogovara instalacijske uvjete u suradnji sa projektantima tehnolozima, implementacije, pruža podršku pri radu sa uređajima, vrši redovan servis, održavanja opreme, servis po pozivu.

Edukacija i usavršavanje vrši se kontinuirano u suradnji sa proizvođačima i dobavljačima opreme. Svi djelatici M.T.F. servisa posjeduju certifikate proizvođača za servisnu osposobljenost.

Radno vrijeme M.T.F. servisa je od 8:00 do 16:00 sati svakim radnim danom osim subote, nedjelje i blagdana, međutim servis ugovara i opciju izlaska na teren izvan radnog vremena.

Ujednačenom kvalitetom usluge i proizvoda postižemo zadovoljstvo kupaca te tu svoju zadaću obavljamo izuzetno uspješno.

Slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem putem e-mail adrese servis@mtf.hr ili putem telefona 01/2396 760 ili putem fax-a 01/2312 612. Vaši prijedlozi, upiti i primjedbe bit će razmotreni s punom pažnjom.