Servis

M.T.F. d.o.o. je ovlašteni zastupnik renomiranih proizvođača medicinskih i stomatoloških uređaja i opreme, a ujedno i ovlašteni servis proizvoda iz prodajnog asortimana. Prilikom odabira medicinske i stomatološke opreme i dijagnostičkih uređaja potrebno je obratiti pažnju na kvalitetu, funkcionalnost i performanse uređaja koji su prisutni na tržištu, a jednako važne su i usluge instalacije, održavanja i tehničke podrške ovlaštenog servisa.

Stoga M.T.F. servis zapošljava pet stručnih servisera osposobljenih i educiranih za instalaciju i servis proizvoda iz prodajnog programa tvrtke M.T.F. d.o.o..

M.T.F. servis sudjeluje u sagledavanju potreba i savjetovanju kupaca, pronalaženju optimalnih tehničkih rješenja, ponuda, dogovara instalacijske uvjete u suradnji sa projektantima i tehnolozima, pruža podršku pri radu sa uređajima, radi na održavanju opreme, kroz redovan servis i servis po pozivu.

Edukacija i usavršavanje vrši se kontinuirano u suradnji sa proizvođačima i dobavljačima opreme. Svi djelatnici M.T.F. servisa posjeduju certifikate proizvođača za servisnu osposobljenost.

Radno vrijeme M.T.F. servisa je od 8:00 do 16:00 sati svakim radnim danom osim subote, nedjelje i blagdana. Po potrebi se dogovara izlazak na teren izvan radnog vremena.

Ujednačenom kvalitetom usluge i proizvoda postižemo zadovoljstvo kupaca dugi niz godina te tu svoju zadaću obavljamo izuzetno uspješno.

Slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem putem e-mail adrese servis@mtf.hr ili putem telefona 01/2396 760 ili putem fax-a 01/2312 612. Vaši prijedlozi, upiti i primjedbe bit će razmotreni s punom pažnjom.

Izdvajamo usluge:
• održavanja medicinskih i stomatoloških uređaja i opreme u garantnom roku sukladno važećim propisima i uvjetima
• održavanja medicinskih i stomatoloških uređaja i opreme van garantnog roka
• edukacije i tehničke podrške korisnicima
• osiguranja svih potrebnih originalnih rezervnih dijelova